Maqedonia e Veriut

Diaspora në mbështetje të opozitës shqiptare në Maqedoinë e Veriut

Shumë mërgimtarë shqiptarë në Evropë thonë se ata do të jenë prezent më 15 korrik dhe do të votojnë në zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

“Diaspora shqiptare e din se #Tash është koha pēr ndryshim, prandaj ka vendosur që masovikisht të mbështesi koalicionin e ndryshimit ASH-AA. Atëher kur ka vendosur diaspora shqiptare që koha e ndryshimit të vijë, nuk ka pasur fuqi toksore që ka mundur ta ndalojë këtë ndryshim!”, thonë disa mërgimtarë që jetojnë në Zvicër.

Burimi in7.

Më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: