Tue. Jan 19th, 2021

Bashkëpunimi i Këngëtarit Aziz Murati dhe produksionit filmik “Galaktika Pictures” ka nxjerrë projektin e parë të titulluar “Ejvallah”.

Ky hit është vetëm fillimi i rrugës maratonike të cilin këngëtari më i njohur nga Shkupi e ka bërë në bashkëpunim me produksionin Galaktika Pictures, i cili nëntë ardhmen do të menaxhoj të gjotha projektet e këngëtarit shkupjan.

Producent i Klipt të këngës “Ejvallah”është Bunjamin Kurtishi, ndërsa realizimi i plotë i tij është bërë nga Produksioni Galaktika Pictures. Xhirimet e klipit janë bërë në Stamboll.

Për të shijuar melodinë, vargjet dhe realizimin filmim të klipit ju ftojmë të klikoni linkun më poshtë:

Burimi in7.

By