Sat. Dec 5th, 2020

Sot një portal që tanimë është “sekret publik” se i kujt është, del kritikon Institutin IRI për anketën e fundit duke e quajtur si anketë të rreme, por në të njejtën kohë akzojnë edhe faktorin ndërkombëtar që me këtë anketë nuk ia dëshirojnë të miren vendit.

Ky portal mes tjerash hedh dyshime mbi vërtetësinë e saj, duke akuzuar IRI-n se anketa është bërë me pagesë edhe atë direkisht nga Ziadin Sela dhe partia e tij.

Agjecia e lajmeve Zhurnal, ka kontaktuar Institutin IRI e cila publikoi ditë më parë një anketë që sipas ankëtës Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela dolën baraz 2%, dhe presin që ky institut të jep sqarime mbi akuzat e portali “Insajer.al” që është e lidhur me profilin në Fejsbuk me “Insajder MK”.

Dëshmia në vijim:
https://insajder.al/anketa-e-iri-t-genjeshter-e-sponzorizuar

Burimi nga Zhurnal.mk

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *